Fericire in doi!

Posted by Blue Motors in

In acest weekend este mare sarbatoare in familia BlueMotors. De ce? Il stiti pe colegul nostru Petrica – bulgarul de energie sonica al trupei. Ei bine, maine este o zi importanta pentru el. Renunta la burlacie, in favoarea unei vietii frumoase, pline de armonie alaturi de Flori!

Asadar de maine, familia Ipatie se mareste! Dragii nostri, sa aveti parte de multa sanatate, armonie si multe bucurii. Cu dragoste sa va claditi relatia si familie, cu dragoste sa va cresteti copii, cu dragoste sa fiti acolo unul pentru celalalt, sa va ascultati si sa va sprijiniti unul cu celalalt si sa nu cunoasteti niciodata nefericirea!

Sa va iubiti sincer si frumos! Casa de piatra!

Sa inceapa petrecerea!!! Cu Blue Motors! :)

Comments Off

Alexandra Ungureanu & BlueMotors live in garajul EuropaFM

Posted by Blue Motors in

Dragilor, in data de 20 iulie 2011, la orele 19.30 suntem in direct in Garajul Europa FM, intr-un spectacol incendiar alaturi de prietena noastra, Alexandra Ungureanu. Spectacolul live poate fi ascultat si vizionat pe www.europafm.ro, dar si pe postul de specialitate Music Channel. Urmariti-ne cu incredere, pentru ca repertoriul este variat, atat piese mai vechi dar si mai noi.

Vor fi interpretate piese din repertoriul Alexandrei si cu siguranta veti fi surprinsi sa auziti piese destul de vechi intr-o maniera noua cu sound de trupa, si clar, altfel decat le-ati mai auzit.

Vor fi multe surprize muzicale. Ne-a fost foarte greu sa ne decidem pe care sa vi le prezentam.

Pana una-alta, va invitam sa fiti cu noi miercuri pe 20 iulie, de la orele 19.30 si sa va bucurati din plin de o rapaiala de muzica live sub egida serilor garajului Europa FM!

Multumim pentru sustinere !
Bluemotors.

Comments Off
/*********************************************** * Snow Effect without images-by Kurt Grigg at http://www.btinternet.com/~kurt.grigg/javascript * Script featured & available at Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ * Please keep this notice intact ***********************************************/