Valentine’s Day cu Blue Motors

Posted by Blue Motors in

Suntem bucurosi sa va anuntam ca pe data de 13 februarie 2010 avem mai multe motive de sarbatoare.

In primul rand va invitam alaturi de noi, la prima noastra aparitie in aceasta formula, dar si pentru a sarbatori Valentine’s Day intr-un cadru putin altfel. Gazda noastra, Sport’s Pub B’90, sala Athena, Buzau, isi va deschide portile incepand cu ora 20.00, propunandu-ne o petrecere cu un dress code rosu si negru, concursuri si multa voie buna.

In al doilea rand, suntem incantati sa avem alaturi de noi, o trupa tanara, numita Soul Shadow, infiintata in anul 2008, ce isi caracterizeaza stilul abordat ca fiind “instant feeling”. Ca orice trupa, au inceput sa studieze coverurile, dar nu s-au lasat mai prejos si au incercat sa compuna. Desi sunt fie la liceu, fie anul intai la facultate, Adelina (tobe), Dan (chitara), Vali (chitara) si Vlad (bass) sunt niste tineri dezinvolti, pusi pe treaba si gata de actiune. Trupa Soul Shadow va deschide petrecerea de Valentine’s Day.

In al treilea rand, dar nu cel din urma, ne bucuram sa fim alaturi de colegul nostru Edi, care luni, va implini o frumoasa varsta, drept pentru care ne dorim sa ii fim alaturi si sa il sarbatorim cum se cuvine.

Asadar, sa inceapa petrecerea, muzica buna sa ne inunde sufletul si sa fie un inceput de drum plin de noroc!

Va asteptam cu drag!

Comments Off

Blue Motors

Posted by Blue Motors in

Luat ca nume, pur si simplu, BLUE MOTORS reprezinta un nume relativ nou si necunoscut in peisajul muzical al trupelor din Romania. Dar privind componenta trupei, aceasta reprezinta o suma de proiecte si experiente muzicale, o perioada mare de studio, ani de repetitii si concerte live sub mai multe denumiri si formule.

Blue Motors inseamna Edi, Adrian, Robert, Lorin, Florin si Petrica, dar si echipa tehnica, condusa cu succes de Vali Radulescu, si Anca, responsabila cu imaginea si PR-ul nostru.

Ceea ce ne leaga este pasiunea pentru muzica buna, aceasta inlantuire de sunete care te umple de o stare de bine pe dinauntru si te leaga si de cei carora le transmiti diferite sentimente.

Scopul nostru este sa ne simtim bine pe scena, restul vine de la sine. Cel mai important lucru pentru noi este publicul, si mai ales, feedback-ul dat de acesta in timpul fiecarui concert, sa simtim ca ne apreciaza cu sufletul pentru munca pe care o desfasuram.

Abordam cover-uri, dar nu neglijam niciodata partea frumoasa a compozitiilor proprii, lucru care caracterizeaza existenta oricarei trupe care se respecta (despre lucrul acesta veti afla detalii in curand).

Voi, dragii nostri prieteni, veti fi informati atat pe acest blog, cat si pe site, despre activitatea noastra de trupa, despre orice miscare facem, unde ne aflam, ce mai cantam, ce ne place, ce muzica ascultam si multe alte informatii despre BLUE MOTORS.

Enjoy!

Comments Off
/*********************************************** * Snow Effect without images-by Kurt Grigg at http://www.btinternet.com/~kurt.grigg/javascript * Script featured & available at Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ * Please keep this notice intact ***********************************************/