Componenți și colaboratori noi…

Posted by Blue Motors in

Dragilor, ultimii ani au adus multe noutati în marea familie Bluemotors.

În primul rand, pentru ca si noi trebuie sa fim in pas cu moda, membrii trupei se mai schimba, pe ici , pe colo, unii mai vin, altii mai pleaca…dar Bluemotors ramane tot timpul pe scena, cu turatiile la maxim!
Din 2015, în luna martie, sectia ritmică, mai précis, tobele , au adus un nou membru in Bluemotors, în persoana domnului Matei Stanciu, care vine dupa aproape o viață la trupa Provincialii și dupa multe alte colaborari pline de rezultate minunate…devenind la propriu cel care menține constantă întotdeauna turația motoarelor albastre!
Din noiembrie 2015, la clape ni se alatură domnul Sorin Călin, un muzician incredibil și un scriitor prolific. El a activat în multe proiecte, Salamandra, Forțele de Muncă, Gringo și multe proiecte folk, country și pop rock.
In aceasta toamna, a lui 2016, ni se alatura, pe termen lung, Ramona Manole, o voce feminina de exceptie, care isi reia, dupa ceva timp petrecut in productiile de emisiuni de televiziune nationale, dorinta de a canta si mirajul scenei.
Solistul Bluemotors, Eduard Antochi, dupa o scurta raita si pe la Vocea Romaniei 2016, promite, in numele Bluemotors, ca, dupa piesa noua ,, Noi doi”, vor urma foarte repede si restul pieselor care vor umple distributia audio pentru albumul mult dorit.
În al doilea rand, în afara colaboratorilor de tradiție ai nostri, echipa tehnica Bluemotors, Valerian Radulescu la sunet, Luigi Bazilică Popescu la lumini, DJ-ilor Bluemotors, Paul Oprea, Dan Goicea, Adrian Baciu, și a vocilor minunate ale Alexandrei Ungureanu și Luciei Dumitrescu, în echipa Blue au mai venit de curand Roxana Isabela Ciuhulescu, care ne ajuta incredibil prin felul ei de a fi, Elena Sandu, o voce de care veti auzi multe in viitorul apropiat si un nume foarte important, la sectiunea video, maestrul Geani Costache, cu care déjà am realizat cateva clipuri și cu care vom mai lucre multe lucruri faine!
Nu în ultimul rând, cel mai important colaborator, Măria Sa PUBLICUL !!!!!
Vă mulțumim tuturor !!!!

2 Comments

2016, planuri, dorinte blue

Posted by Blue Motors in

In anul 2016, vrem să începem lucrul adevarat la materialul nostru, la albumul pe care îl visăm…déjà câteva piese mocnesc și ne vom ocupa de ele cât de repede putem…
De asemenea, ne dorim să revedem cluburile pline la spectacolele unde oamenii veneau cu atâta bucurie pâna nu demult, chiar și în provincie….vrem acea presiune a publicului, pe care o simțim din ce in ce mai pierdută…și acest lucru nu vine decât de la lipsurile sociale și fiscale….
Ne dorim de asemenea, ca lumea muzicală, din care facem cu mândrie și noi parte, să devină mai bună, mai înțeleaptă, mai valoroasă, mai prietenoasă iar respectul între muzicieni sa devină o religie greu de clintit. Așa vom fi în mod sigur mai performanți, iar nonvalorile care fac solo-uri doar la bottox-uri si silicoane vor disparea numai în lumea lor searbădă.
Și nu, în ultimul rând, ne dorim sa fim sănătoși….pentru ca restul incap in playere și radio-uri!!!!
Vă îmbrațișăm !!!!!

1 Comment
/*********************************************** * Snow Effect without images-by Kurt Grigg at http://www.btinternet.com/~kurt.grigg/javascript * Script featured & available at Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ * Please keep this notice intact ***********************************************/