De ce imi place atat de tare Whitesnake

Posted by Blue Motors in

Undeva, intr-o galerie selecta de solisti pe care i-am tot ascultat, de mic fiind, se detaseaza cel pe care pretuiesc cel mai mult, Mr. David Coverdale. De ce? Pentru ca atunci cand am ascultat pentru prima data trupa lui, Whitesnake, cu piesa “Here I go again,” am aflat ca nu conteza de fapt cat de priceput esti cu vocea daca nu intervine si Maria Sa – Sufletul in aceasta ecuatie.

Tot albumul Whitesnake 1987 este minunat. Still of the night, Is this love, Bad boys, Crying in the rain, Give me all your love tonight sunt doar cateva dintre piesele acestui album. Senzational! Daca la acest playlist mai adaugam si alte piese gen Ain’t no love in the heart of the city, Too many tears, The judjement day, The deeper the love, Love ain’t no stranger, iar la acestea punem si muzica pe care David a cantat-o in anii ’70 cu marii Deep Purple, adica Soldier of fortune, Burn, Misteated, Stormbringer, Holy Man, plus multe altele (daca le enumar nu-mi ajunge nici timpul si nici spatiul sa public acest articol :) ), atunci am suficiente motive sa spun ca imi place foarte tare Whitesnake.

Cu cativa ani in urma credeam ca Whitesnake a cam obosit. Senzatia creeata la Tokyo cu unpluggedul “Starkers in Tokyo” a fost una clara de final de cariera. Bun, mi-am zis: “Gata, asta e…” Dar in 2005 am vazut un comeback cum rar mi-a fost dat sa vad vreodata. Intr-o forma care nu-i trada nicio secunda varsta, David realizeaza un concert de revenire al Whitesnake-ului magnific. Va recomand dragii mei concertul “Still in the night” de la Londra.

Am avut apoi sansa sa ii vad in 2008 in concertul de la Bucuresti care dupa parerea mea a fost unul de exceptie,cu multa vana… Bineinteles ca au existat si comentarii cum ca David nu a cantat mai nimic, insa senzatia cu care am plecat de la Romexpo a fost una de incantare…

Am inceput o serie de articole speciale cu preferatii mei, Whitesnake & David Coverdale. Dar va promitem ca cel putin o data pe luna vom vorbi cate putin despre cei care au contribuit si contribuie la cultura noastra muzicala si carora trebuie sa le oferim atentia si respectul nostru. Asteptam sugestii si de la voi pentru ca ne cunoastem foarte bine cu multi dintre voi, dragii nostri prieteni si sustinatori.
Nu ne ocoliti !

Edi

Nu sunt comentarii pana acum !

Comments are closed.

/*********************************************** * Snow Effect without images-by Kurt Grigg at http://www.btinternet.com/~kurt.grigg/javascript * Script featured & available at Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ * Please keep this notice intact ***********************************************/