Fiecare copil conteaza!

Posted by Blue Motors in

“Bunătatea este limba pe care şi cel surd o poate auzi, şi cel orb o poate citi.”
Mark Twain

Invitaţie

Luca este un băieţel de 6 ani care s-a născut cu deficienţe de auz, la vârsta de 2 ani începând să prezinte şi probleme de vedere. După un implant cohlear şi 4 ani de servicii de intervenţie timpurie, Luca a învăţat să comunice, devenind un copil activ, curios, dornic să afle mereu lucruri noi.
Dorim să oferim şi altor copii cu deficienţe de văz şi de auz din România şansa la o viaţă mai bună. Fundaţia Sense Internaţional (România) are plăcerea de a vă invita la concertul caritabil „FIECARE COPIL CONTEAZĂ!”, susţinut de BLUEMOTORS si ALEXANDRA UNGUREANU, DANIEL LAZAR BAND si JUKEBOX BAND pe data de 19 mai, începând cu orele 21.00, în clubul Coyote Cafe, Calea Victoriei nr. 48-50.
Gazda evenimentului va fi Gianina Corondan iar fondurile strânse vor fi utilizate pentru acordarea de sprijin pentru copiii cu deficienţe senzoriale.

Vă aşteptăm cu drag!

Pentru rezervări, vă rugăm confirmaţi participarea până la data de 18 mai 2010 la:
0724.011.135

Eveniment organizat cu sprijinul Wolf Theiss şi Coyote Cafe.
Parteneri media: Şapte Seri, Eventim, InfoPro.
________________________________________________________________________

Costul biletului (30 lei) va reprezenta o donaţie către Fundatia Sense Internaţional (România). Cu 30 de lei, 15 copii nou-născuți pot fi testați vizual și/sau auditiv la naștere.
Fundaţia Sense Internaţional (România) este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în 2001, singura organizaţie din România care sprijină copiii cu surdocecitate (combinaţie de deficienţe de văz şi de auz). Misiunea Sense Internaţional (România) este de a lucra în parteneriat cu persoanele cu surdocecitate, familiile acestora, personalul de îngrijire şi specialişti, pentru a avea certitudinea că toţi cei care suferă şi întâmpină greutăţi din cauza surdocecităţii au acces la consiliere, oportunităţi şi sprijin. Până în prezent, peste 22.000 de persoane au beneficiat de serviciile organizaţiei.

Nu sunt comentarii pana acum !

Comments are closed.

/*********************************************** * Snow Effect without images-by Kurt Grigg at http://www.btinternet.com/~kurt.grigg/javascript * Script featured & available at Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ * Please keep this notice intact ***********************************************/