Valentine’s Day cu Blue Motors

Posted by Blue Motors in

Suntem bucurosi sa va anuntam ca pe data de 13 februarie 2010 avem mai multe motive de sarbatoare.

In primul rand va invitam alaturi de noi, la prima noastra aparitie in aceasta formula, dar si pentru a sarbatori Valentine’s Day intr-un cadru putin altfel. Gazda noastra, Sport’s Pub B’90, sala Athena, Buzau, isi va deschide portile incepand cu ora 20.00, propunandu-ne o petrecere cu un dress code rosu si negru, concursuri si multa voie buna.

In al doilea rand, suntem incantati sa avem alaturi de noi, o trupa tanara, numita Soul Shadow, infiintata in anul 2008, ce isi caracterizeaza stilul abordat ca fiind “instant feeling”. Ca orice trupa, au inceput sa studieze coverurile, dar nu s-au lasat mai prejos si au incercat sa compuna. Desi sunt fie la liceu, fie anul intai la facultate, Adelina (tobe), Dan (chitara), Vali (chitara) si Vlad (bass) sunt niste tineri dezinvolti, pusi pe treaba si gata de actiune. Trupa Soul Shadow va deschide petrecerea de Valentine’s Day.

In al treilea rand, dar nu cel din urma, ne bucuram sa fim alaturi de colegul nostru Edi, care luni, va implini o frumoasa varsta, drept pentru care ne dorim sa ii fim alaturi si sa il sarbatorim cum se cuvine.

Asadar, sa inceapa petrecerea, muzica buna sa ne inunde sufletul si sa fie un inceput de drum plin de noroc!

Va asteptam cu drag!

Nu sunt comentarii pana acum !

Comments are closed.

/*********************************************** * Snow Effect without images-by Kurt Grigg at http://www.btinternet.com/~kurt.grigg/javascript * Script featured & available at Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ * Please keep this notice intact ***********************************************/