La Multi Ani 2011!

Posted by Blue Motors in

Dragi prieteni, dupa cateva luni de existenta Bluemotors, va anuntam ca suntem intr-o dispozitie fantastica si am evoluat foarte mult la sudura trupei. Avem cofirmarea definitiva a faptului ca nu mai suntem sase ci sapte, Alina Marin alaturandu-se definitiv trupei.
Dupa o vara 2010 chiar fierbinte, o sa ne reluam drumurile frumoase catre cluburile bucurestene.
O sa avem placerea sa va invitam in fiecare saptamana intr-un loc fantastic, unde noi ne simtim intr-adevar acasa. Locul se numeste Coyote Café, iar aici vom fi destul de des intr-o atmosfera care nu se poate povesti ci doar trai live.

Ni se vor alatura 5 fete frumoase si cantacioase care se numesc Coyote Chicks. Impreuna cu ele incercam din septembrie sa inchegam un show pe care dumneavoastra sa-l descoperiti cu aceeasi placere ca la toate show-urile la care participam impreuna.
De asemenea, vom mai concerta si in clubul Spice, un alt loc senzational de primitor si de fierbinte in prestatii live, club unde dealtfel am cantat deja de cateva ori anul acesta si unde ne-am facut o multime de prieteni.

Buzoienilor le promitem un concert in septembrie sau octombrie, probabil in Tessence pub unde speram sa oferim si o lansare de carte a bunului si dragului nostru prieten buzoian Sorin Despot, cu care dealtfel ne mandrim fantastic!
Restul le mai comunicam din aproape in aproape…

Edi

Nu sunt comentarii pana acum !

Comments are closed.

/*********************************************** * Snow Effect without images-by Kurt Grigg at http://www.btinternet.com/~kurt.grigg/javascript * Script featured & available at Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ * Please keep this notice intact ***********************************************/