A trecut deja un an!?

Posted by Blue Motors in

In acest weekend aniversam un an de existenta. Multumim din suflet in primul rand tuturor prietenilor care au crezut in noi, desi a fost un inceput destul de greu si nesigur.

Acum, facand bilantul anului pe care il aniversam, vrem sa multumim in mod express celor mai importanti oameni ce au fost alaturi de noi: lui Valerian Radulescu pentru ca sunetul a fost un punct tare al nostru anul asta, Ancai Duma pentru ca a muncit in PR ca nimeni altcineva, desi de cele mai multe ori a fost munca patriotica, lui Mihai Anton, deoarece ne-a creeat acest minunat site, lui Sorin Popescu pentru ca ne-a plimbat cu dubita prin toata tara, Alexandrei Ungureanu, pentru ca a crezut si crede in noi, indiferent cate ”palate de stirbi’’ ne-ar supara, fetelor de la Coyote Café pentru ca ne fac sa ne simtim acasa acolo in templul rock’n roll-ului, celorlalte cluburi si pub-uri pe unde am mai cantat cu mare drag.

Tuturor va multumim.
Pentru ca fara VOI nici NOI nu am fi unde suntem acum.
Si nu in ultimul rand, multumim Mariei Sale PUBLICUL, care este cel mai constant critic al nostru, iar famiilor noastre le multumim maxim ca ne rabda si ne suporta asa cum suntem mai mereu plecati de langa ele!

Nu sunt comentarii pana acum !

Comments are closed.

/*********************************************** * Snow Effect without images-by Kurt Grigg at http://www.btinternet.com/~kurt.grigg/javascript * Script featured & available at Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ * Please keep this notice intact ***********************************************/