Weekend de sarbatoare

Posted by Blue Motors in

Weekendul ce a trecut a marcat pentru noi un nou moment de sarbatoare in marea si frumoasa familie Bluemotors..

In ziua de 11 februarie am incercat sa intram in atmosfera apropiatei sarbatori de Valentine’s Day, dar am fost intampinati o surpriza de proportii. In timpul primei reprize de la Coyote Cafe, un tort imens si luminat pe masura, ne-a “avertizat” ca se apropie vertiginos ziua de nastere a lui Edi, dragul nostru solist vocal Bluemotors. Asa ca am intrat in rol imediat si impreuna cu vreo patru sute cinci zeci de coyoti i-am cantat “La multi ani” din tot sufletul si cu toata dragostea. Ce a urmat e greu de povestit in cuvinte. Un recital extraordinar, incununat si de prezenta minunatei noastre prietene Alexandra Ungureanu, a scanteiat clubul Coyote Cafe si l-a infierbantat la maxim!

Apoi sambata 12 februarie am electrizat prezenta celor mai buni prieteni buzoieni, intr-o seara magnifica marca “Valentine’s Day” pentru cel de-al treilea an consecutiv. Seara magnifica ce ne-a reamintit ca publicul buzoian este un public frumos si extraordinar de pregatit pentru serile live Bluemotors.

Multumim in mod exceptional tuturor indragostitilor pentru acest weekend plin de emotie sufleteasca si le promitem din nou aceleasi seri pline de de muzica live de buna calitate! Multumim Edi pentru vitalitate si pentru optimismul pe care il inspiri tuturor si nu in ultimul rand LA MULTI ANI!

Si acum, la treaba! :P

Nu sunt comentarii pana acum !

Comments are closed.

/*********************************************** * Snow Effect without images-by Kurt Grigg at http://www.btinternet.com/~kurt.grigg/javascript * Script featured & available at Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ * Please keep this notice intact ***********************************************/