Un tribute dorit

Posted by Blue Motors in

Ziua de sambata, 16 aprilie 2011, a fost aparte. Ca de obicei, am convocat gasca la cantare in Coyote Caffe. Lumea nu intarzia sa apara, emotiile cresteau. Primele doua seturi au fost cu repertoriul obisnuit de club, iar al treilea reprezenta un moment unic in istoria BlueMotors: Tribute Whitesnake!

9 piese din repertoriul trupei Whitesnake au fost alese cu grija, fie pentru ca au o semnificatie pentru cei din echipa Bluemotors, fie pentru ca sunt iubite si apreciate foarte mult. Indiferent de motiv, toti au fost deschisi acestei provocari, de a face un moment Tribute Whitesnake.

Ultima repriza a fost incarcata de emotie, a fost o intreaga lume in care au fost luati si dusi de vocea lui Edi. Nu l-am mai auzit niciodata pana acum cantand atat de frumos si plin de emotie. Atat Robert, cat si Adrian au oferit momente de ti se ridica parul pe ceafa cand te gadilau la ureche cu solo-ul facut de ei, iar Lorin, magicianul claviaturilor ne-a creat o armonie perfecta. Sectia ritmica si ea la inaltime, forta din piesele Whitesnake era prezenta pe beatul de bas al lui Florin si prin intermediul celor 2 bete de tobe vrajite de „Rockerul”, rupt parcă dintr-un scenariu de operă rock al anilor ’70, Petrica Ipatie. Ceea ce imi doream de mult se intampla. Bluemotors s-a transformat intr-un mic Whitesnake! Pasiunea pentru muzica buna, aceasta inlantuire de sunete care te umple de o stare de bine si care lega prietenii a fost mai presus de orice altceva.

Un moment pe care ni-l doream de mult, dar pentru care am asteptat ca totul sa fie ca cum ne dorim. Sa avem echilibru, sa avem creata deja o legatura, sa cunoastem publicul mai bine si sa devenim buni prieteni. Toate acestea s-au intamplat, am avut parte de clipe deosebite alaturi de publicul din Coyote Caffe, momente in care am fost luati prin surprindere datorita caldurii si deschiderii cu care ne-a primit de fiecare data. Ne-a fost alaturi in etapele importante din dezvoltarea trupei, la aniversarea vreunui coleg din trupa, nu ati renuntat la dragostea voastra pentru muzica live, iar pentru toate acestea dorim sa va multumim.

Asa ca nu va faceti planuri pentru weekend! Vineri suntem din nou la datorie, in Coyote, cantand cu aceeasi dragoste si pasiune, iar in luna mai va dam intalnire in fiecare sambata tot in the house of rock’n'roll!

Cu mare drag,
Anca
PR’ul

Nu sunt comentarii pana acum !

Comments are closed.

/*********************************************** * Snow Effect without images-by Kurt Grigg at http://www.btinternet.com/~kurt.grigg/javascript * Script featured & available at Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ * Please keep this notice intact ***********************************************/