Alexandra Ungureanu & BlueMotors live in garajul EuropaFM

Posted by Blue Motors in

Dragilor, in data de 20 iulie 2011, la orele 19.30 suntem in direct in Garajul Europa FM, intr-un spectacol incendiar alaturi de prietena noastra, Alexandra Ungureanu. Spectacolul live poate fi ascultat si vizionat pe www.europafm.ro, dar si pe postul de specialitate Music Channel. Urmariti-ne cu incredere, pentru ca repertoriul este variat, atat piese mai vechi dar si mai noi.

Vor fi interpretate piese din repertoriul Alexandrei si cu siguranta veti fi surprinsi sa auziti piese destul de vechi intr-o maniera noua cu sound de trupa, si clar, altfel decat le-ati mai auzit.

Vor fi multe surprize muzicale. Ne-a fost foarte greu sa ne decidem pe care sa vi le prezentam.

Pana una-alta, va invitam sa fiti cu noi miercuri pe 20 iulie, de la orele 19.30 si sa va bucurati din plin de o rapaiala de muzica live sub egida serilor garajului Europa FM!

Multumim pentru sustinere !
Bluemotors.

Nu sunt comentarii pana acum !

Comments are closed.

/*********************************************** * Snow Effect without images-by Kurt Grigg at http://www.btinternet.com/~kurt.grigg/javascript * Script featured & available at Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ * Please keep this notice intact ***********************************************/