Componenți și colaboratori noi…

Posted by Blue Motors in

Dragilor, ultimii ani au adus multe noutati în marea familie Bluemotors.

În primul rand, pentru ca si noi trebuie sa fim in pas cu moda, membrii trupei se mai schimba, pe ici , pe colo, unii mai vin, altii mai pleaca…dar Bluemotors ramane tot timpul pe scena, cu turatiile la maxim!
Din 2015, în luna martie, sectia ritmică, mai précis, tobele , au adus un nou membru in Bluemotors, în persoana domnului Matei Stanciu, care vine dupa aproape o viață la trupa Provincialii și dupa multe alte colaborari pline de rezultate minunate…devenind la propriu cel care menține constantă întotdeauna turația motoarelor albastre!
Din noiembrie 2015, la clape ni se alatură domnul Sorin Călin, un muzician incredibil și un scriitor prolific. El a activat în multe proiecte, Salamandra, Forțele de Muncă, Gringo și multe proiecte folk, country și pop rock.
In aceasta toamna, a lui 2016, ni se alatura, pe termen lung, Ramona Manole, o voce feminina de exceptie, care isi reia, dupa ceva timp petrecut in productiile de emisiuni de televiziune nationale, dorinta de a canta si mirajul scenei.
Solistul Bluemotors, Eduard Antochi, dupa o scurta raita si pe la Vocea Romaniei 2016, promite, in numele Bluemotors, ca, dupa piesa noua ,, Noi doi”, vor urma foarte repede si restul pieselor care vor umple distributia audio pentru albumul mult dorit.
În al doilea rand, în afara colaboratorilor de tradiție ai nostri, echipa tehnica Bluemotors, Valerian Radulescu la sunet, Luigi Bazilică Popescu la lumini, DJ-ilor Bluemotors, Paul Oprea, Dan Goicea, Adrian Baciu, și a vocilor minunate ale Alexandrei Ungureanu și Luciei Dumitrescu, în echipa Blue au mai venit de curand Roxana Isabela Ciuhulescu, care ne ajuta incredibil prin felul ei de a fi, Elena Sandu, o voce de care veti auzi multe in viitorul apropiat si un nume foarte important, la sectiunea video, maestrul Geani Costache, cu care déjà am realizat cateva clipuri și cu care vom mai lucre multe lucruri faine!
Nu în ultimul rând, cel mai important colaborator, Măria Sa PUBLICUL !!!!!
Vă mulțumim tuturor !!!!

Comentarii:

  1. Felicitari si mult succes! Meritati sa realizati tot ce v-ati propus !

  2. Too many comitpmenls too little space, thanks!

/*********************************************** * Snow Effect without images-by Kurt Grigg at http://www.btinternet.com/~kurt.grigg/javascript * Script featured & available at Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ * Please keep this notice intact ***********************************************/