Colaborari

Este un lucru minunat cand o trupa reuseste sa-si alature atat artisti de valoare cat si prieteni, oameni care fac din aceasta prietenie cea mai frumoasa colaborare, de fapt. Vi-i prezentam cu drag…

Alexandra Ungureanu

O minunata lectie de prietenie adevarata, intre o voce de exceptie din Romania si diverse formule de trupa, concretizate intr-un final in 2010 sub denumirea de ALEXANDRA si BLUE MOTORS.Colaborarea noastra a inceput in anul 2007 in timpul repetitiilor generale pentru filmarile emisiunii ROCK’N ROLL CLUB, filmari ce aveau loc in clubul bucurestean Coyote Café. Acolo am cantat pentru prima data alaturi de Alexandra piesa Vondei Shepard “Tell him”.

In 2008 se concretizeaza o prima formula clara de colaborare. Ea se numeste ALEXANDRA UNGUREANU BAND si se materializeaza prin cateva aparitii live in emisiuni de televiziune: Atentie se canta, Cafeneaua astrelor si Danutz SRL.

In 2009 colaborarea devine mult mai stransa si mai productiva, sub denumirea de Undercover si se materializeaza prin recitaluri live in cluburi importante din tara: Tribute, Coyote Café, Spice, TeSSence Pub, dar si noi aparitii in show-uri de televiziune si spectacole live de exceptie. Din 2010,formula finala si definitiva se numeste ALEXANDRA si BLUE MOTORS, anul incepand in forta cu prestatii live reusite si derulandu-se cu aparitii in cluburile de cover-uri si la alte cateva posturi de televiziune.

In 2011 se materializeaza cea mai frumoasa pagina a acestei colaborari, Alexandra sustinand alaturi de Bluemotors un recital exceptional in garajul EUROPA FM, concert care a lasat in urma regretul maxim ca s-a terminat prea repede si mult prea frumos…

Minunata prietenie pe care o impartasim cu Alexandra Ungureanu ne permite sa ne simtim fantastic impreuna pe scena si sa cantam piese preferate ale Alexandrei, din repertoriul unor artisti precum Shania Twain, Cher, Sheryl Crow, Vonda Shepard, Jeniffer Paige, Joan Jett, Norah Jones si oricum multe, multe altele…..

Vali Radulescu

VALI RADULESCU reprezinta pentru Blue Motors siguranta din punct de vedere tehnic. El este omul care ne asigura un sunet minunat, luminile de care avem nevoie ca sa aratam cat mai bine si rabdarea necesara pentru ca toate lucrurile sa fie puse la punct in detaliu.
Profesionist desavarsit, Vali Radulescu cocheteaza de o viata cu stiinta mixerelor de sunet, difuzoarelor, studiourilor de inregistrari, spectacolelor live, in aer liber dar si in salile de spectacol, fiind angajat ca inginer de sunet al Teatrului TOMA CARAGIU din Ploiesti de foarte mult timp.
Cu Vali suntem intotdeauna pe frecventele potrivite sunetului live de calitate !


Adrian Baciu

Dupa parerea noastra si nu numai a noastra, un DJ este jumatatea perfecta a trupei. Asta pentru ca atunci cand suntem impreuna intr-un proiect mecanismul functioneaza perfect, iar ADRIAN BACIU face ca lucrurile sa se deruleze fara greseala in seara respectiva, iar party-ul devine incendiar.

Om de radio de multi ani, realizator si producator de emisiuni de televiziune, Adrian se defineste printr-un simt foarte evident al publicului, un bun simt iesit din comun si o anticipare foarte buna a desfasurarii lucrurilor.

Cu Adrian Baciu in aceeasi echipa succesul serii este pe deplin garantat!


/*********************************************** * Snow Effect without images-by Kurt Grigg at http://www.btinternet.com/~kurt.grigg/javascript * Script featured & available at Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ * Please keep this notice intact ***********************************************/