Despre noi
BlueMotors:

BLUE MOTORS reprezintă un nume deja destul de cunoscut în peisajul muzical al trupelor din Romania. Componența trupei BLUE MOTORS descrie destul de precis sume de proiecte și experiențe muzicale, perioade mari de studiu, ani de repetiții și concerte live sub mai multe denumiri si formule de trupă.
Scopul fundamental al trupei BLUE MOTORS este transmiterea prieteniei și bucuriei trăite în scenă, restul se derulează oricum de la sine și, mai ales, Măria Sa Publicul să ne aprecieze cu sufletul pentru munca pe care o desfasurăm.
Abordăm cover-uri (preluari de piese), dar nu neglijăm niciodată partea frumoasa a compozițiilor proprii, lucru care caracterizează existența oricărei trupe care se respectă (deja am reușit să prezentăm și câteva piese marca Bluemotors, piese ce le  puteti asculta chiar pe site-ul nostru și pe canalele nostre de social-media).
Sperăm din tot sufletul ca perioadele următoare să ne aducă mai multe compoziții proprii și mult râvnitul album…la care visăm de mult!!!
Voi, dragii noștri prieteni, veți fi informati, secundă cu secundă, pe acest site despre activitatea noastră de trupă, despre orice miscare facem, unde ne aflăm, ce mai cantăm, ce ne place, ce muzică ascultăm și multe alte informatii despre BLUE MOTORS.
Enjoy!

FLORIN LUNGU – chitară bass, backing vocal

O „ Fecioară” desavarsită, Florin „Nepotu” este instrumentistul celor mai groase corzi, ale chitării bass. Este un bun exemplu de studiu individual al instrumentului, dar mai ales al culturii generale muzicale. Nu ratează niciodata ocazia de a face un gratar cu prietenii, chiar daca acest lucru ar putea dura toata noaptea. Iubeste muzica celor de la Whitesnake, Sting, Eric Clapton si Toto.

A colaborat cu The Big Deal, Trenul de Noapte, Teamsters, George Baicea Blues Band şi trupa FAPTE. Este membru Bluemotors din anul  2010.

SORIN CĂLIN – claviaturi, backing vocal, chitară acustică

Din noiembrie 2015, la clape ni se alatură domnul Sorin Călin, un muzician incredibil și un scriitor prolific, din Râmnicu Sărat. A activat în multe proiecte muzicale, Salamandra, Forțele de Muncă, Gringo și multe proiecte folk, country și pop rock.
Desfășoară activități literare , scriind și tipărind multe cărți. Are de asemenea activitate online, scriind atat literar cât și despre muzica și artă in cateva gazete cu activitate pe internet.
Este omul care ne scoate din orice, având o voce de backing plină de căldură, este maestrul timbrelor de clapă și mânuieste chitara acustică foarte ușor și corect.

ADRIAN VIȘTEANU – chitară, backing vocal

Nascut in zodia Leului, Adi este inteleptul trupei si exemplul de maturitate. Isi iubeste cele 3 chitari, cu greu se desparte de ele, „muncindu-le” la greu. Iubeste de mic trupa ABBA, pe care si in acest moment ii considera geniali. Asculta aproape toate genurile de muzica, fiind dependent de casti si de player, punand in aceeasi lista de preferinta atat clasici (Led Zeppelin, Deep Purple, Rainbow, Queen) dar si senzatiile momentului (Coldplay, Muse, Rascall Flats).

A colaborat cu Demos, Laura Stoica Band, Maria Radu, Alexandra Ungureanu Band, Undercover. Este membru Bluemotors din anul  2010.


EMANUEL GHEORGHE ( FISĂ ) – clape

Nascut in Varsator, Fisă este membru Bluemotors, incepand cu vara anului 2012, cu promisiuni sufletesti ca va ramane foarte mult timp in trupa noastra. Este un instrumentist extraordinar, capabil sa traga o trupa intreaga dupa el, la cata energie muzicala dovedeste pe scena.

Este pasionat de munca de studio, el lucrand dealtfel de foarte multi ani in diverse studiouri de inregistrari si colaborand cu muzicieni de marca ai Romaniei. Numele preferate de clape sunt cele pe care le munceste in continuu: Kurzweil, Waldorf, Virus, Akai – Emu Samplers si Nord Lead. Nu refuza niciodata un spritz bun cu vin, daca e cantat si descantat intr-o atmosfera prieteneasca si relaxata.
Iubeste muzica la maxim iar dintre preferintele muzicale aminteste despre Sting, Police, Pink Floyd, Yes, Metallica, Rush, Nirvana, Garbage dar si instrumentisti ca Chick Corea.
Are o vasta experienta muzicala, de-a lungul timpului facand parte din proiecte cu nume sonore : Rosu si Negru, Loredana Groza, Directia 5, Laura Stoica Band, Maria Radu, Camioane’n Mulțime și multe, multe alte proiecte de colaborare, cel mai nou fiind colaborarea cu Proconsul….

EDUARD ANTOCHI – vocal, chitara acustica

Este nascut in zodia Varsator si este pasionat de elicoptere si de literatura lui Mihail Drumes, iar cel mai drag lucru pe care-l are este familia. A început sa cante de mic prin casa si parintii l-au indrumat spre chitara clasica. Cu timpul chitara clasica si grupurile folk au fost inlocuite de muzica rock, in special heavy metal, fiind cooptat in trupe de profil.

Primele aparitii au fost impreuna cu trupele Simplu si Primul Pas din Buzau, urmat de participari la festivaluri de muzica usoara din tara, în calitate de interpret. Incepand cu anul 1997 este cooptat in trupa Demos si apoi participa la cateva proiecte de blues electric, numite Zebra si chiar prima formula denumita Bluemotors. Din vara anului 2005 face parte din trupa Undercover cu care participa la o serie de emisiuni de televiziune si are colaborari frumoase alaturi de artisti din Romania, iar in 2008 obtine locul 4 la Festivalul de la Mamaia, la sectiunea Creatie, cu piesa Amintiri. In anul 2016 este selectat pentru faza finală a show-ului tv „Vocea României”.

Asculta cu multa placere muzica trupelor Rainbow, Deep Purple, dar si a lui Michael Bolton, Joe Lynn Turner, Mariah Carrey, Carrie Underwood si in general a tot ceea ce este muzica interpretata vocal foarte bine, fiind un fan inrait Whitesnake si in mod special al lui David Coverdale.

ADRIA ȘERBAN – vocal

Adria este noua voce feminină a trupei Bluemotors, fiind nascuta in zodia „Rac”, o persoană îndragostită de muzică în totalitate, și nu mai puțin pasionată de fenomenul zodiacal, știind totul despre zodiace, indiferent de continentul lor, de ascendent și de legăturile dintre zodii. Dealtfel, Adria crede cu desăvârșire că nu este deloc întâmplătoare această legătură astrală dintre oameni.
A început sa cânte din copilărie, muzica fiindu-i cel mai bun sfetnic, cea mai bună trăire. Pornește o ascensiune minunată în muzică, reușind să cucerească cu vocea ei magnifică o sumedenie de trofee la festivalurile de profil muzical. Le enumerăm aici pe cele mai importante : trofeele Florentin Delmar, Focşani, Mihaela Runceanu Buzău, Trofeul Mamaia, Cerbul de aur, locul 2, Brasov .
Pentru o perioadă destul de frumoasă, Adria face parte integrantă a produsului de televiziune „Școala Vedetelor” sub bagheta lui Titus Munteanu, alături de nume mari ca Mălina Olinescu, Călin Geambașu, Călin Goia, Adi Despot, Nadine și multe alte nume foarte cunoscute ale proiectului.
După o perioadă mai puțin vizibilă în țară, cu multă experiență și multe evoluții muzicale apreciate peste hotare, Adria revine acasă și din ianuarie 2017, devine vocea feminină a trupei Bluemotors, un proiect din care nu vrea să mai iasă vreodată, importante fiind chimia frumoasă creată cu membrii trupei și relația minunată de prietenie cu Eduard Antochi, care, dealtfel cu mare bucurie, i-a și propus colaborarea mult așteptată.

MATEI STANCIU – tobe, percuții


Din 2015, în luna martie, sectia ritmică, mai precis, tobele , au adus un nou membru in Bluemotors, în persoana domnului Matei Stanciu, care vine dupa aproape o viață la trupa Provincialii și dupa multe alte colaborari pline de rezultate minunate…devenind la propriu cel care menține constantă întotdeauna turația motoarelor albastre!

Este tutorele trupei, din punct de vedere juridic, prin firma lui, trecând toate problemele de ordin fiscal și contractual juridic.

Are o experiență uriașă în lumea muzicală, fiind membru a multor trupe de mare nume din Romania, din care amintim Salamandra și proiectul cel mai longeviv, Provincialii, cu care a inregistrat albume și cu care a cucerit trofeul Mamaia.

/*********************************************** * Snow Effect without images-by Kurt Grigg at http://www.btinternet.com/~kurt.grigg/javascript * Script featured & available at Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ * Please keep this notice intact ***********************************************/